INGYENES szállítás 98,00 € -tól
egyébként csak 7,90 euró az összes többi megrendelésre Olaszország egész területén
-9%
Taif Zibibbo IGP Szicíliai Lands Fina Fina

fehér, 2018, Produttore:Fina

Nagyon jól halad a hal- és kagyló előételek, füstölt, tenger gyümölcsei ételek, omlettek, rizottó és gyógynövények és spárga. Is próbáld ki fehér húsokkal, például fésűkagylóval és gyógynövényekkel ízesített gyógynövényekkel, mint például a francia kulináris hagyományokra jellemző. Ideális egy tipikus őszi ételhez, mint a sült gomba.

9.60
Listaár: 10.50 (ÁFÁ-val)
Rövid leírás:
A Taif Fina a Marsala pincészet zibibboja, amelyet egyre többet ajánlunk! Mert az Ön által megnyitott bor iránti elvárás olyan, hogy helyes, ha a legjobban elégedett. És Fina mindig sikerül, ezúttal finom aromával, éles és száraz nyomással a siphez, és az aromában, amely az orrban és a szájban...
2018-TAIFFINA
Készleten
+

A Taif Fina a Marsala pincészet zibibboja, amelyet egyre többet ajánlunk! Mert az Ön által megnyitott bor iránti elvárás olyan, hogy helyes, ha a legjobban elégedett. És Fina mindig sikerül, ezúttal finom aromával, éles és száraz nyomással a siphez, és az aromában, amely az orrban és a szájban egyenlőtlen. Mert Zibibbóról beszél. Mert Szicíliáról beszél!

szüret:
2018
Típus:
fehér
Classificazione:
IGT Terre Siciliane
Produttore:
Fina
Vines:
Zibibbo
Szolgálási hőmérséklet:
10/12 ° C
formátum:
0,75 L STANDARD
Alkoholtartalom:
13,50 térfogat%
tartomány:
Trapani
Rendezés:
5
Molto equilibrato fresco e piacevole da bere
5
Vino eccezionale, secondo il mio parere è una bianco top ... La consegna ed il personale gentilissimo è disponibilissimo..
Értékelje Ön is

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik Önt

Az ügyfelek .....

termelő

I vini Fina, hanno il gusto della passione e di quell’uva – frutto di una terra amata e combattuta – che viene sapientemente elevata a vino, grazie alla dedizione del lavoro in vigna. Hanno il calore familiare e l’esperienza di chi il vino lo ha sempre fatto e lo ha sempre saputo raccontare, ed è in questo modo che si trasmette il carattere ereditato dal territorio e l’armonia degli uomini che quotidianamente ricercano l’eccellenza. Questi sono gli elementi fondamentali della vita nelle Cantine Fina e i motivi per cui per Bruno, i suoi vini, fanno parte della famiglia. Con l’obiettivo di trarre il meglio dal territorio circostante, la cantina vinicola di Bruno Fina ha dato vita a una struttura efficiente e di moderna concezione, trasferendo tutta la propria passione alla razionalità dell’organizzazione di spazi e processi, nel massimo rispetto dell’integrità del frutto.

Ajándékötlet

Hírlevél feliratkozás

Ne maradjon le akcióinkról!