Dostava samo 9,80 € za sve narudžbe u Italiji
-19%

2018, bijela, Produttore:Baglio di Pianetto

Njegova svježina i mirisi čine ga idealnim aperitivnim vinom ili kao dodatak rižotu i laganim prvim jelima, uz povrće i meke sireve. Njegovo meko i osjetljivo tijelo također se dobro slaže sa svim školjkama i morskim plodovima, ali ne propustite priliku da ga isprobate s pizzom.

8.95
Cjenik: 11.00 (Uključujući porez)
Kratak opis:
Ficiligno je prva bijela proizvedena u Pianettu, Ficiligno u potpunosti izražava kvintesenciju teritorija na kojem se uzgaja, bogatog mineralima. Vino s intenzivnom i postojanom aromom, nazvano po kamenu karakterističnom za ruralni kraj sela Palermo. Grof Paolo Marzotto, očaran osobitim oblikom...
FIOBP
Na zalihi
+

Ficiligno je prva bijela proizvedena u Pianettu, Ficiligno u potpunosti izražava kvintesenciju teritorija na kojem se uzgaja, bogatog mineralima. Vino s intenzivnom i postojanom aromom, nazvano po kamenu karakterističnom za ruralni kraj sela Palermo. Grof Paolo Marzotto, očaran osobitim oblikom koji je ovo kamenje dalo tom području, osjeti snažan mineralni potencijal tla imanja, koji je u stanju dati veliku svježinu bijelim vinima.

berba:
2018
vrsta:
bijela
klasifikacija:
DOC na Siciliji
Produttore:
Baglio di Pianetto
Vinova loza:
Viognier - Insolia
Temperatura posluživanja:
6-8 ° C
format:
0,75 L STANDARD
Stupanj alkohola:
13,50 vol.%
pokrajina:
Syracuse

Nema postova

Napiši recenziju

Ostali proizvodi koji vas mogu zanimati

Kupci su također kupili .....

proizvođač

,

Ideje za poklon

Što kažu kupci

Ostani u kontaktu

Upišite svoju email adresu za primanje posebnih ponuda i promocija.