Livrare doar 9,80 € pentru toate comenzile din Italia

Avertismente privind drepturile de autor

Toate mărcile comerciale afișate pe acest site aparțin proprietarilor lor legitimi; mărci comerciale terțe, nume de produse, denumiri comerciale, denumiri comerciale și companii menționate pot fi mărci comerciale ale respectivilor proprietari sau mărci comerciale înregistrate ale altor companii și au fost utilizate numai în scopuri explicative și în beneficiul proprietarului, fără nicio încălcare din drepturile de autor actuale.

Toate materialele de pe acest site sunt deținute de Maison du Vin Società Coop. și / sau ale companiilor reprezentate; legile italiene și europene privind drepturile de autor sunt aplicabile; orice texte preluate din alte surse sunt, de asemenea, protejate prin dreptul de autor și sunt proprietatea mărcilor respective.

Toate informațiile și conținutul (texte, grafice și imagini) raportate sunt, în măsura în care sunt cunoscute, în domeniul public; dacă, neintenționat, materialul supus dreptului de autor sau încălcării legii a fost publicat, vă rugăm să ne anunțați și îl vom elimina imediat.

Maison du vin Soc. Coop nu are nicio responsabilitate pentru site-urile care pot fi accesate prin intermediul link-urilor de pe acest site; chiar și cu aceste pagini, Maison du vin Soc. Coop nu intenționează să încalce vreun drept de autor.

Pe site-urile domeniului vinisicilia.com vi se va permite să vizualizați, să copiați, să tipăriți și să distribuiți documentele conținute pe site, după acceptarea următoarelor note:

- nu veți modifica documentele, fișele de date, imaginile și orice altceva care face parte integrantă din acest site;

- nu veți distribui sau copia graficele și imaginile separat de textul care le însoțește și nu veți menționa nici un conținut în afara contextului în care este găsit;

- drepturile pe care le veți beneficia constituie o licență de utilizator și nu un transfer de titlu.

Se aprobă prin prezenta că Maison du vin Soc Soc Coop poate revoca această autorizație în orice moment și, de îndată ce veți primi notificarea, vă veți întrerupe imediat activitățile legate de această autorizație.

Dreptul limitat, revocabil și neexclusiv este permis să creeze numai legături către site-urile domeniului vinisicilia.com și numai atâta timp cât aceste linkuri nu descriu produsul Maison du Vin Soc și produsele sau serviciile sale într-un mod fals, înșelător sau cel puțin ofensator. Orice persoană interesată să introducă un link sau orice alt mijloc de legătură cu acest site pe site-ul său trebuie să solicite mai întâi autorizarea de la Maison du vin Soc Soc., Prin scris la adresa info@vinisicilia.com

Maison du vin Soc. Coop nu autorizează oricum legături către site-ul său prin modul "încadrare".

Societatea Coop își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, la discreția sa.

Ce spun clienții

Doriti noutati?

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii