Levering slechts € 9,80 voor alle bestellingen in Italië

Waarschuwingen over auteursrecht

Alle handelsmerken op deze website behoren toe aan hun wettige eigenaren; handelsmerken van derden, productnamen, handelsnamen, bedrijfsnamen en genoemde bedrijven kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren of gedeponeerde handelsmerken van andere bedrijven en zijn uitsluitend ter verduidelijking gebruikt en ten behoeve van de eigenaar, zonder enige overtreding van huidige auteursrechten.

Al het materiaal op deze site is eigendom van Maison du Vin Società Coop. en / of van de vertegenwoordigde bedrijven; de Italiaanse en Europese wetten inzake auteursrecht zijn daarop van toepassing; alle teksten uit andere bronnen zijn ook auteursrechtelijk beschermd en zijn het eigendom van de betreffende merken.

Alle gerapporteerde informatie en inhoud (teksten, grafische afbeeldingen en afbeeldingen) zijn, voor zover ons bekend, in het publieke domein; als, onbedoeld, materiaal met copyright of in overtreding van de wet is gepubliceerd, laat het ons weten en wij zullen het onmiddellijk verwijderen.

Maison du vin Soc. Coop is niet verantwoordelijk voor de sites die toegankelijk zijn via de links op deze site; zelfs met deze pagina's is Maison du vin Soc. Coop niet van plan om auteursrechten te schenden.

Op de sites van het domein vinisicilia.com kunt u de documenten op de site bekijken, kopiëren, afdrukken en verspreiden, nadat u de volgende opmerkingen hebt geaccepteerd:

- u zult geen wijzigingen aanbrengen in documenten, gegevensbladen, afbeeldingen en al het andere dat een integraal onderdeel is van deze site;

- u zult de afbeeldingen en afbeeldingen niet afzonderlijk van de tekst die bij hen hoort distribueren of kopiëren en u zult geen inhoud vermelden buiten de context waarin deze wordt gevonden;

- de rechten die u geniet vormen een gebruikerslicentie en geen eigendomsoverdracht.

Er wordt overeengekomen dat Maison du Vin Soc. Coop deze vergunning te allen tijde kan intrekken en, zodra u de kennisgeving ontvangt, zult u onmiddellijk uw activiteiten met betrekking tot deze vergunning staken.

Een beperkt, herroepbaar en niet-exclusief recht mag alleen links creëren naar de sites van het domein vinisicilia.com en uitsluitend zolang deze links Maison du. Coop. Coop en haar producten of diensten niet op een valse, misleidende of in elk geval aanstootgevende manier weergeven. Iedereen die geïnteresseerd is in het invoeren van een link of een andere manier om een link naar deze site op zijn of haar site te maken, moet eerst toestemming vragen aan Maison du Vin Soc. Coop door te schrijven naar info@vinisicilia.com

Maison du vin Soc. Coop geeft sowieso geen links toe naar zijn site via de "framing" -modus.

Maison du vin Soc. Coop behoudt zich het recht voor om op elk moment naar eigen goeddunken deze algemene voorwaarden te wijzigen.

Wat klanten zeggen

Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter om speciale aanbiedingen te ontvangen.