Szállítás csak 9,80 € az összes megrendeléshez Olaszországban

A szerzői jogi figyelmeztetések

Az ezen a weboldalon feltüntetett valamennyi védjegy a jogos tulajdonosaikhoz tartozik; harmadik felek védjegyei, terméknevek, kereskedelmi nevek, cégnevek és cégek lehetnek más cégek tulajdonosainak vagy bejegyzett védjegyeinek védjegyei, és kizárólag magyarázó célokra és a tulajdonos javára használhatók, megsértés nélkül a jelenlegi szerzői jogokat.

Az ezen az oldalon található minden anyag a Maison du Vin Società Coop tulajdonában van. és / vagy a képviselt vállalatok; az olasz és az európai szerzői jogi törvények alkalmazandók; minden más forrásból származó szöveg szerzői jogi védelem alatt áll, és az adott védjegyek tulajdonát képezik.

A jelentett összes információ és tartalom (szövegek, grafikák és képek) a legjobb tudásunk szerint nyilvánosan hozzáférhető; ha nem szándékosan közzétették a szerzői jog alá eső anyagot, vagy megsértik a törvényt, kérjük, értesítsen minket, és azonnal eltávolítjuk.

A Maison du vin Soc. Coop nem vállal felelősséget az oldalakon keresztül elérhető webhelyekért; még ezeken az oldalakon sem, a Maison du vin Soc. Coop nem szándékozik megsérteni semmilyen szerzői jogot.

A vinisicilia.com domainek webhelyein megtekintheti, másolhatja, kinyomtathatja és terjesztheti a webhelyen található dokumentumokat, miután elfogadta az alábbi megjegyzéseket:

- nem fog módosítani a dokumentumokat, adatlapokat, képeket és bármi mást, ami a webhely szerves részét képezi;

- a grafikákat és képeket nem osztja el vagy másolja külön a hozzájuk mellékelt szövegtől, és nem fog semmilyen tartalmat megemlíteni azon a kontextuson kívül, amelyen megtalálható;

- az Ön által élvezni kívánt jogok felhasználói licencet jelentenek, nem pedig a tulajdonjog átruházását.

Megállapodás születik arról, hogy a Maison du vin Soc. Coop bármikor visszavonhatja ezt az engedélyt, és amint megkapja az értesítést, azonnal megszünteti az engedélyével kapcsolatos tevékenységeit.

A korlátozott, visszavonható és nem kizárólagos jog csak a vinisicilia.com domainek webhelyeire hozhat létre linkeket, és csak addig, amíg ezek a linkek nem ábrázolják a Maison du vin Soc. Bárki, aki érdekel, hogy egy linket vagy bármely más eszközt hozzon létre a webhelyre való hivatkozáshoz, először a Maison du vin Soc. Cooptól kell kérnie az info@vinisicilia.com címre.

A „Maison du vin Soc. Coop” semmilyen módon nem engedélyezi a linket a webhelyére a „keretezés” módban.

A Maison du vin Soc. Fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa ezeket a feltételeket.

Amit az ügyfelek mondanak

Hírlevél feliratkozás

Ne maradjon le akcióinkról!