Dostava samo 9,80 € za sve narudžbe u Italiji

Upozorenja o autorskim pravima

Svi zaštitni znakovi prikazani na ovoj web stranici pripadaju njihovim legitimnim vlasnicima; zaštitni znakovi trećih strana, nazivi proizvoda, trgovački nazivi, nazivi korporacija i tvrtke mogu biti zaštitni znaci odgovarajućih vlasnika ili registriranih zaštitnih znakova drugih tvrtki i korišteni su samo u svrhu objašnjenja i za dobrobit vlasnika, bez ikakve povrede trenutnih autorskih prava.

Sav materijal na ovoj stranici vlasništvo je tvrtke Maison du Vin Società Coop. i / ili zastupanih tvrtki; na njega se primjenjuju talijanski i europski zakoni o autorskim pravima; svi tekstovi preuzeti iz drugih izvora također su zaštićeni autorskim pravom i vlasništvo su odgovarajućih vlasničkih oznaka.

Sve informacije i sadržaji (tekstovi, grafike i slike) su, koliko je nama poznato, u javnoj domeni; ako je, nenamjerno, objavljen materijal podložan autorskim pravima ili kršenjem zakona, molimo vas da nas o tome obavijestite i odmah ćemo ga ukloniti.

Maison du vin Soc. Coop nema nikakvu odgovornost za web-mjesta kojima se može pristupiti putem linkova na ovoj stranici; čak i na ovim stranicama Maison du vin Soc. Coop ne namjerava kršiti autorska prava.

Na stranicama domene vinisicilia.com moći ćete pregledavati, kopirati, ispisivati i distribuirati dokumente sadržane na web-lokaciji, nakon što prihvatite sljedeće napomene:

- nećete mijenjati dokumente, listove s podacima, slike i sve ostalo što je sastavni dio ove stranice;

- nećete distribuirati ili kopirati grafiku i slike odvojeno od teksta koji ih prati i nećete spominjati nikakav sadržaj izvan konteksta u kojem je pronađen;

- prava koja ćete uživati predstavljaju korisničku licencu, a ne prijenos vlasništva.

Ovime je dogovoreno da Maison du vin Soc. Coop može opozvati ovu dozvolu u bilo koje vrijeme i, čim primite obavijest, odmah ćete prekinuti svoje aktivnosti u vezi s ovom dozvolom.

Ograničeno, opozivo i ne-ekskluzivno pravo dopušteno je samo za povezivanje stranica s domenom vinisicilia.com i isključivo sve dok te veze ne prikazuju Maison du vin Soc. Svatko tko je zainteresiran za ulazak na neki link ili na bilo koji drugi način povezivanja na ovu web-lokaciju na svojoj web-lokaciji mora najprije zatražiti autorizaciju od tvrtke Maison du vin Soc. Coop, pišući na info@vinisicilia.com

Maison du vin Soc. Coop u svakom slučaju ne odobrava poveznice na svoje stranice putem načina "uokvirivanja".

Maison du vin Soc. Coop zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi u bilo koje vrijeme.

Što kažu kupci

Ostani u kontaktu

Upišite svoju email adresu za primanje posebnih ponuda i promocija.