Παράδοση μόνο € 9,80 για όλες τις παραγγελίες στην Ιταλία

Προειδοποιήσεις σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα

Όλα τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανήκουν στους νόμιμους κατόχους τους. τα εμπορικά ονόματα τρίτων, τα ονόματα προϊόντων, οι εμπορικές επωνυμίες, τα εταιρικά ονόματα και οι εταιρείες που αναφέρονται μπορεί να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών ή καταχωρημένα εμπορικά σήματα άλλων εταιρειών και έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς και προς όφελος του κατόχου, χωρίς παραβίαση των σημερινών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Όλο το υλικό στον ιστότοπο ανήκει στην Maison du Vin Società Coop. ή / και των εκπροσωπούμενων εταιρειών · οι ιταλικοί και οι ευρωπαϊκοί νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας ισχύουν γι 'αυτό. όλα τα κείμενα που λαμβάνονται από άλλες πηγές προστατεύονται επίσης από τα πνευματικά δικαιώματα και είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτησιακών σημάτων.

Όλες οι πληροφορίες και το περιεχόμενο (κείμενα, γραφικά και εικόνες) που αναφέρθηκαν είναι, εξ όσων γνωρίζουμε, δημόσιοι χώροι. αν, ακούσια, υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα ή σε παράβαση του νόμου έχει δημοσιευτεί, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και θα το καταργήσουμε αμέσως.

Το Coop δεν φέρει καμία ευθύνη για τους ιστότοπους στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο. ακόμα και με αυτές τις σελίδες, το Maison du vin Soc. Ο Coop δεν σκοπεύει να παραβιάσει κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Στις ιστοσελίδες του τομέα vinisicilia.com θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε, να αντιγράψετε, να εκτυπώσετε και να διανείμετε τα έγγραφα που περιέχονται στον ιστότοπο, ακολουθώντας την αποδοχή των παρακάτω σημειώσεων:

- δεν θα κάνετε αλλαγές σε έγγραφα, φύλλα δεδομένων, εικόνες και οτιδήποτε άλλο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού του ιστότοπου.

- δεν θα διανείμετε ή δεν αντιγράφετε τα γραφικά και τις εικόνες ξεχωριστά από το κείμενο που τις συνοδεύει και δεν θα αναφέρετε κανένα περιεχόμενο εκτός του πλαισίου μέσα στο οποίο βρίσκεται.

- τα δικαιώματα που θα απολαύσετε αποτελούν άδεια χρήσης και όχι μεταβίβαση τίτλου.

Συμφωνείται ότι το Maison du Vin Soc Soc Coop μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει αυτήν την άδεια και, μόλις λάβετε την ειδοποίηση, θα παύσετε αμέσως τις δραστηριότητές σας σε σχέση με αυτή την άδεια.

Ένα περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα επιτρέπεται να δημιουργεί συνδέσεις μόνο στους ιστότοπους του τομέα vinisicilia.com και μόνο εφόσον οι σύνδεσμοι αυτοί δεν απεικονίζουν το Maison du vin Soc Soc, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του με ψευδή, παραπλανητική ή τουλάχιστον προσβλητική συμπεριφορά. Όποιος ενδιαφέρεται να εισάγει έναν σύνδεσμο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο σύνδεσης με αυτόν τον ιστότοπο στον δικτυακό του τόπο πρέπει πρώτα να ζητήσει εξουσιοδότηση από το Maison du Vin Soc Soc Coop γράφοντας στη διεύθυνση info@vinisicilia.com

Maison du vin Soc. Η Coop δεν επιτρέπει εξ 'ορισμού συνδέσμους με τον ιστότοπό της μέσω της λειτουργίας "πλαισίωσης".

Το Coop διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση του.

Τι λένε οι πελάτες

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!