Levering kun € 9,80 for alle ordrer i Italien

Advarsler om ophavsret

Alle varemærker vist på denne hjemmeside tilhører deres legitime ejere; Tredjeparts varemærker, produktnavne, handelsnavne, firmanavne og firmaer nævnt kan være varemærker tilhørende respektive ejers eller registrerede varemærker tilhørende andre virksomheder og er kun brugt til forklarende formål og til gavn for ejeren uden nogen overtrædelse af gældende copyright rettigheder.

Alt materiale på dette websted ejes af Maison du Vin Società Coop. og / eller af de repræsenterede selskaber den italienske og europæiske lov om ophavsret er gældende for den Tekster taget fra andre kilder er også beskyttet af ophavsret og tilhører de respektive varemærker.

Alle oplysninger og indhold (tekster, grafik og billeder), der rapporteres, er i videst muligt omfang offentligt tilgængelige; Hvis der udilsigtet er udsendt materiale, der er underlagt ophavsret eller i strid med loven, skal du meddele os det, og vi vil straks fjerne det.

Maison du vin Soc. Coop har intet ansvar for de websteder, der er tilgængelige via linkene på dette websted; Selv på disse sider har Maison du Vin Soc. Coop ikke til hensigt at krænke nogen ophavsret.

På webstederne på vinisicilia.com-domænet har du lov til at se, kopiere, udskrive og distribuere dokumenterne på webstedet, efter at du har accepteret følgende noter:

- Du vil ikke foretage ændringer i dokumenter, datablade, billeder og alt andet, der er en integreret del af dette websted

- Du vil ikke distribuere eller kopiere grafik og billeder separat fra den tekst, der følger med dem, og du vil ikke nævne noget indhold uden for den sammenhæng, hvori den findes

- De rettigheder, du vil nyde udgør en brugerlicens og ikke en overdragelse af titel.

Det er hermed aftalt, at Maison du Vin Soc. Coop kan til enhver tid tilbagekalde denne tilladelse, og straks du modtager varsel ophører du straks dine aktiviteter i forbindelse med denne tilladelse.

En begrænset, tilbagekaldelig og ikke-eksklusiv ret tillades kun at oprette links til webstederne på vinisicilia.com-domænet alene og udelukkende så længe disse links ikke beskriver Maison du vin Soc. Enhver, der er interesseret i at indtaste et link eller andre midler til at linke til dette websted på hans eller hendes websted, skal først anmode om tilladelse fra Maison du Vin Soc. Coop ved at skrive til info@vinisicilia.com

Maison du vin Soc. Coop autoriserer ikke desto mindre links til sit websted gennem "indramning" -tilstanden.

Maison du vin Soc. Coop forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid efter eget skøn.

Hvad kunder siger

Bevar forbindelsen

Indtast din e-mail adresse for at modtage særlige tilbud og kampagner.